zondag, 17 december 2017

Vijfkamp : Pierboys tegen Politiekers

Geplaatst door cattoir op 3 december 2017

Zondag 3 december 2017 vond in Moeder Lambik de volgende wedstrijd plaats van de vijfkamp. Een wedstrijd tussen de Pierboys en de Politiekers. De Pierboys kwamen naar de Moeder Lambik met : Peter, Noël, Robert, Danny en Hugo. De Politiekers waren vertegenwoordigd met : Jens, Rudi, Alain, Johan en Erwin. De winnaars van deze wedstrijd spelen op zoadat 25 februari 2018 de kwartfinale tegen de Biervaatjes.

pierboyspolitiekers

De Pierboys namen alvast een blitzstart bij het biljarten en maakte direct 20 punten voorsprong. De Politiekers waren op achtervolging aangewezen. De Politiekers lieten zich niet in de hoek drukken en even later was de achterstand weggewerkt. De Politiekers gingen door en gaven nu op hun beurt de Pierboys het nakijken. De Politiekers wonnen het biljarten met 84 tegen 113.
Bij de trouwmadam begonnen de Politiekers heel fel, in de eerste ronde bakte de Pierboys er niets van. De eerste ronde van de Troumadam eindigde op 7 punten voor de Pierboys en 73 voor de Politiekers. In de tweede ronde ging het voor de Pierboys een stuk beter maar ze slaagde er niet in om de opgelopen achterstand van de eerste ronde in te halen. In de tweede ronde werd het 23 tegen 33 voor de Politiekers. Eindstand van de troumadam was 30 tegen 106 voor de Politiekers die dus met 2-0 voorkwamen.
Als de Pierboys nog kans willen maken op de kwartfinale moet het winnen bij vogelpik. De Pierboys begonnen alvast goed maar konden daar geen vervolg aan breien en op het einde van de eerste ronde was er een achterstand van bijna 100 punten. Het werd 381 tegen 477. Ook in de tweede ronde waren de Politiekers de betere. De Politiekers wonnen ook de vogelpik met 919 tegen 729. Op Zondag 25 februari 2018 spelen de Politiekers dus de kwartfinale tegen de Biervaatjes.
Tijdens de schietbak ging het gelijk op en deze eindigde op een gelijke stand. Beide ploegen behaalde 2 punten. De beide kapiteins moesten dus nog enkele rondjes verder spelen om een winnaar van de schietbak te kennen. De Pierboys haalde het met 3-2 en de eerredder was binnen.
Het toptafel eindigde op 126 tegen 150 voor de Politiekers.

Volg het wedstrijdverloop via deze link.

Meer foto’s van de wedstrijd Pierboys – Politiekers vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed. Klik hier voor deze reportage.

Voeg een reactie toe

Please copy the string 30NNrg to the field below: