zondag, 22 oktober 2017

Trekking prijzen Afro Days

Geplaatst door cattoir op 12 augustus 2017

Zaterdag 12 augustus 2017 werden de prijzen getrokken van een week Afro Days. Afro Days was een actie opgezet door de plaatselijke handelaars waarbij iedereen die tijdens de week van 7 augustus tot 12 augustus 2017 aankopen deed bij een plaatselijke deelnemende handelaar of een pintje ging drinken in een plaatselijke horecazaak ontving een deelname. Ruim 5000 deelnamekaartjes werden verzameld. Zaterdag rond 19.00 uur werden er dan 5 prijzen getrokken.

prijsuitreikingafrodays

1 maal een zak met aankoopbons bij de plaatselijke handelaars voor een totale waarde van 500 euro. 1 maal een zak met een waarde van 200 euro en 3 maal een zak met waardebonnen ter waarde van 100 euro. Schepen van lokale economie, Eddy Gryson presteerde deze trekking. De handelaars werden vertegenwoordigd door Conny van het Ambachtelintje in de Duinenstraat, Lien Casteur van de gelijknamige optiek aan de Kapelstraat, Advanced computer solutions aan de Kapelstraat, Kenny van Partyshock en De Puinhoop die vertegenwoordigd werd door Dirk. Onschuldige kinderhanden trokken uit de hoop van 5000 kaartjes 5 gelukkige winnaars.

De winnaars die niet aanwezig waren zullen persoonlijk worden verwittigd.
Marie-Louise Depature won voor 500 euro aan waardebons, Vermeulen uit de Duinstraat wint voor 200 euro aan waardebonnen en de drie zakken met voor 100 euro waardebonnen gaan, naar Christiane Pommé, Johan Huyghe en Claire Nuyttens. De plaatselijk handelaars danken al degene die bij hen kwam kopen en hopen ook in de toekomst de klanten te kunnen ontvangen. Steun de plaatselijke economie en koop bij de plaatselijke handelaar.

Op de facebookpagina van Bredene-Breed vind je nog meer foto’s, klik hier.

Voeg een reactie toe

Please copy the string netj3W to the field below: