zondag, 17 december 2017

Politie Bredene/De Haan zoekt Maurice en Agnes

Geplaatst door cattoir op 4 december 2017

Foto : HLN online – © Bart Boterman
De politie van Bredene/De Haan is op zoek naar een Agnes en Maurice, die hun trouwring kwijt zijn. De ring werd begin begin november gevonden op de Zeedijk van De Haan en de eerlijke vinder bracht deze binnen bij de politie.

trouwring
© Bart Boterman Deze trouwring werd begin november gevonden op de Zeedijk van De Haan.

Binnenin staan de namen Maurice-Agnes gegraveerd en de datum 28/08/1965. Dat doet vermoeden dat deze personen op deze datum gehuwd zijn. De politie deed ondertussen al via de geëigende kanalen onderzoek, maar kon in gans het land geen registratie van een huwelijk tussen een Maurice en een Agnes terugvinden op deze datum. Ook de officieel samenwonende Mauricen en Agnessen werden nagegaan, doch zonder resultaat.

Mogelijk gaat het om mensen die niet in België wonen, maar het kan ook dat een van de twee namen officieel anders geschreven wordt of dat één van de namen een roepnaam is. De politie zou de ring graag kunnnen terugbezorgen en doet daarom een oproep (ook eventueel aan familie of vrienden van het koppel) om de eigenaars terug te vinden.
Wie meent dat het haar of zijn ring is of weet wie de eigenaars zijn, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Bredene/De Haan op het nr. 059/33.33.16.

Voeg een reactie toe

Please copy the string o7PB3Y to the field below: