maandag, 20 november 2017

QTS Bandencentrale is ‘Ondernemer van het Jaar’.

Geplaatst door cattoir op 27 januari 2013

Zaterdag 26 januari 2013 werden in het MEC Staf Versluys voor de vierde maal tijdens de Nacht van de Ondernemer de Bredene Awards uitgereikt. 170 personen hadden zich voor deze nacht ingeschreven. Onder hen 74  Bredense ondernemers. Een resultaat waarmee organisator Ronny Masco van Verenigd Bredene best tevreden is. De aanwezigen werden een ganse avond verwend.

De aanwezigen kregen een uitgebreid buffet met 5 voorgerechten, 2 soepen, 4 hoofdschotels, desserts, koffie met zoet assortiment en alle drank gratis tot aan de koffie. Het buffet werd gevolgd door een after party met DJ Hans.

Tussen de verschillende buffetten door gaf het talentvolle jonge duo Maxime en Cassiey verschillende dansdemonstraties. Maxime en Cassiey (11 en 13 jaar) zullen op 8 februari 2013 in Italië ons land vertegenwoordigen op het WK Dansen voor kinderen en jeugd.

Het belangrijkste van deze avond was uiteraard de uitreiking van de verschillende awards. De presentatie was in handen van Ronny Masco en Big Brother bewoner Kurt. Volgende Bredense handelszaken wonnen een award : De award ‘Nieuwe Ontdekking’ ging naar Frituur Bea uit de Duinenstraat, de award voor ‘Nieuwe Uitbaters ging naar Schoenen Pronti in het Bredense Shopping Center, De award voor ‘Innocatie was voor Kapsalon André en Steve, handelaar van het jaar werd De Fruithoeve, Het Bredens Carnaval Comité werd vereniging van het jaar en tot slot ging de award voor ‘Ondernemer van het jaar’ naar QTS Bandencentrale aan de Brugsesteenweg te Bredene.

De onschuldige hand van schepen Gryson (als we van een onschuldige hand kunnen spreken natuurlijk) trok ook de winnaar van de aanwezigheidstombola. De winnares, Annie Hersens ging naar huis met een prijzenpakket ter waarde van 2000 euro.

De avond werd afgesloten met een gigantische after party.

Volgend jaar zullen de awards worden uitgereikt op zaterdag 25 januari 2014. Deze vijfde editie wordt alvast iets groots.

In fotoalbums bij ´Algemeen` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden. Klik hier voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

2 reacties

 1. Xavier Thomas schreef:

  Hoi,

  Blijft de beste bandencentrale aan de kust.
  Een aanrader om eens langs te gaan.
  Serge heeft je goede uitleg over alles die je wenst te weten.
  De zoon Maxime is nu ook bij het team, heel vriendelijke jongen.
  De mecaniekers in de garage behandelen je wagen zoals het hun wagen is,heel proper en voorzichtig.
  Wat er ook van de partij is bij QTS ,dit zijn de auto producten van Meguiar.

  Grtjs Xavier

  Geplaatst op 8th maart 2013 at 10:45

 2. rosseel eddy schreef:

  Ken Serge reeds tientallen jaren het is en blijft een toffe pé
  grts Eddy

  Geplaatst op 4th december 2015 at 13:20

Voeg een reactie toe

Please copy the string APhJzr to the field below: