zondag, 17 december 2017

Naar de Kerstmarkt in Keulen met Bruisend Bredene.

Geplaatst door cattoir op 11 oktober 2017

Op zaterdag 2 december 2017 organiseert Bruisend Bredene in samenwerking met De Natuurwerkgroep “De Zeekoet” en Vief Bredene een daguitstap naar de kerstmarkt van Keulen te Duitsland. We vertrekken stipt om 6.15 uur ter hoogte van de parking gemeentehuis centrumplein 1, Bredene. Gelieve 10 minuten voordien aanwezig te zijn.

De thuiskomst wordt voorzien omstreeks 23.30 uur. De prijs voor de daguitstap bedraagt 37 euro per persoon. Inschrijven door middel van overschrijving op rekeningnummer : BE96 9730 7677 2605 met vermelding hoeveel deelnemers en naam. Ter plaatse bent u vrij.

kerstmarktkeulen

Kerstmarkt Keulen tovert de gehele binnenstad van deze grote Duitse stad om in een zee van gezelligheid en twinkelende lampjes. Behalve vele honderden kerstkraampjes staat er ook een schaatsbaan, kan je er lekkernijen eten en glühwein drinken, kerstshows bijwonen, kerstinkopen doen en is er gezellige muziek. Kerstmarkt Keulen staat steevast in de lijstjes met best bezochte Duitse Kerstmarkten.

Locaties:
Kerstmarkt Keulen vindt plaats op diverse locaties door de stad. De verschillende locaties waar je kerstmarkten vindt zijn te voet met elkaar te combineren. De locaties van Kerstmarkt Keulen zijn:
• Roncalliplatz: Weihnachtsmarkt am Kolner Dom
• Altermarkt en Heumarkt: Kolner Alltstadt
• Rudolfplatz: Marchenweihnachtsmarkt, ook zeer leuk voor kinderen
• Neumarkt: Markt der Engel
• Christmas Avenue
• Chocolademuseum: Kolner Hafen Weihnachtsmarkt, hier vind je onder andere een drijvende kerstmarkt en een middeleeuwse kerstmarkt.
• Stadtgarten: Weihnachtsmarkt Stadtgarden

Meer info :
Bruisend Bredene : Kris Costenoble 0496/756847
Vief Bredene : Norbert Bentein 059/325050
Natuurwerkgroep Bredene “De Zeekoet” : Philippe Beeckaert 059/333767

Voeg een reactie toe

Please copy the string Igztzv to the field below: