zondag, 17 december 2017

Ijsschaatsen als je koopt bij de lokale handelaars.

Geplaatst door cattoir op 6 december 2017

Op het Duienenplein is men volop bezig met het bouwen van de ijspiste met Almhut en enkele chalets voor de Bredense kerstmarkt. De lokale handelaars koppelen dit aan een eigen initiatief. Bij de deelnemende lokale handelaars kan je stickers sparen die je op een spaarkaart kleeft, een volle spaarkaart kan omgeruild worden aan de schaatspisten voor één gratis schaatsbeurt.

warmekerst

Reeds 35 lokale handelaars hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan deze actie. Dus wil je eens gaan schaatsen koop dan bij je lokale handelaar. Dit kan tussen 11 december 2017 en 7 januari 2018. Bij de deelnemende handelaars kleeft een sticker op de vitrine. De actie wordt ondersteund door Unizo en de gemeente Bredene.
Tijdens de periode van de van het ijspret in Bredene loopt er ook de actie “Warmste kerstetalage” een organisatie van de City-Marketeer Elien Annaert (meer info over dit initiatie klik hier)

winterduinenijspiste

Op zaterdag 16 december 2017 en zondag 17 december 2017 organiseert Conny Vroomen van ‘t Ambachtelinetje in de Duinenstraat een kerstmarkt bij de handelaars uit de Duinenestraat.

Voeg een reactie toe

Please copy the string cRCcuk to the field below: