zondag, 17 december 2017

Help Hubert voor zijn laatste wens.

Geplaatst door cattoir op 7 augustus 2017

Hubert Beuselinck zet zich als voorzitter van het Rode Kruis Vlaanderen, afdeling Bredene, reeds 50 jaar in voor zijn medemens. Niets was te veel en alles werd met een glimlach en steeds zonder morren. Hubert is bekend bij vele onder ons. Onlangs nog ontving Hubert de “Zilveren Tent” als erkenning voor al zijn inzet voor zijn medemens. Maar Hubert sukkelt nu al enige tijd met de gezondheid en de laatste weken slaat het noodlot hard toe bij Hubert.

hubertnaarpolen

Hubert is ernstig ziek en de medische wereld kan niet veel meer doen. Hubert heeft nog één grote wens en dat is nog een aantal dagen kunnen genieten op een plekke waar er nog heel veel ongerepte natuur is, ergens in een blokhut ver van de bewoonde wereld, genieten van natuur. Dit nieuws sloeg in bij Monica Van Brussel (onafhankelijk gemeenteraadslid – Neutraal) en Monica schoot onmiddellijk in gang en begon met de organisatie om HUberts laatste wens te kunnen vervullen. Via haar echtgenoot Mariusz (Poolse afkomst) werden de vrienden en familieleden in Polen op de hoogte gebracht en zal men in Polen alles in orde maken zodat Hubert tijdens zijn verblijf daar niets te kort komt. Ondertussen werden er heerlijk koekjes gebakken die voor 5 euro worden verkocht ten voordele van de laatste wens van Hubert.

Deze koekjes worden te koop aangeboden tijdens de zomeravonden in Les Colombiers. Vanaf 3 augustus 2017 werden deze koekjes aangeboden tijdens deze live muziekavonden. De volgende zomeravond is op donderdag 17 augustus 2017 in de tuin van Les Colombiers en start om 19.30 uur. Je kan op steunen door een bijdrage te storten op rekeningnummer: BE63 7380 0705 0508 met vermelding “Voor Hubert”. De organisatie en Hubert danken u voor uw bijdrage.

De reis naar Polen wordt gepland eind augustus 2017 – begin september 2017.

hubert2

1 reactie

 1. Bernadette Qualy schreef:

  Hallo,
  als vriendin van Hubert kreeg ik al regelmatig telefoontjes om inlichtingen in verband met die koekjesverkoop. Kunnen die niet ergens op nog andere gekende punten verkocht worden? Bv. winkels, of gemeentehuis….of op evenementen?Zodanig dat dit prachtige initiatief nog wat meer ge(be)kendheid krijgt?
  Groeten
  Bernadette

  Geplaatst op 9th augustus 2017 at 07:50

Voeg een reactie toe

Please copy the string uGU9n8 to the field below: