zondag, 17 december 2017

Cultureel jaar opent met fototentoonstelling Objectiv

Geplaatst door cattoir op 6 januari 2013

Zaterdag 5 januari 2013 werd in het Ryckewaertshof , VC  De Fakkel, het Bredense cultureel jaar ingezet met de opening van de jaarlijkse fototentoonstelling van Bredense fotoclub Objectiv. De voorzitter van het Vrijzinnigecentrum, Etienne Vercarre verwelkomde alle aanwezigen.

Objectiv voorzitter Dominique Van de Caveye schteste kort de doelstelling van Objectiv en deze tentoonstelling. Fotograaf V. Prinzie had de tentoongestelde foto’s reeds bekeken en gaf een verduidelijking over de werken en de techniek van fotograaf. Tot slot werd de tentoonstelling officieel geopend door de nieuwe Bredense schepen van cultuur, Eddy Gryson. Het geheel werd afgesloten door een receptie aangeboden door de fotoclub.

De tentoonstelling is in het VC De Fakkel nog tot maandag 28 januari 2013 te bezichtigen. Openingsuren : op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag, telkens van 14.30 uur tot 17.00 uur ( Op zaterdag en zondag is er een lid van de fotoclub aanwezig.)

In fotoalbums bij ´albums algemeen` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden. Klik hier voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Voeg een reactie toe

Please copy the string gG9EG5 to the field below: