zondag, 17 december 2017

Brico Cross Bredene voortaan in domein Grasduinen

Geplaatst door cattoir op 10 oktober 2017

Het is ondertussen een traditie geworden in Bredene: tijdens de eindejaarsperiode kan men genieten van een cyclocross met heel wat grote namen op de affiche. Ook dit jaar is dat het geval en wel op vrijdag 29 december 2017 Vanaf dit jaar krijgt de cross echter een nieuwe locatie.

cyclocross

De voorbije jaren vond de cross telkens plaats in park ’t Paelsteenveld om en rond het MEC Staf Versluys. Vanaf dit jaar is domein Grasduinen, midden de campingzone, de nieuwe locatie. Het VIP-gebeuren voor en na de cross blijft echter doorgaan in het MEC Staf Versluys.
Genodigden worden met pendelbussen van en naar het parcours op Grasduinen gebracht. Organisator Autonoom Gemeentebedrijf Bredene (AGB) heeft samen met mede-organisatoren BVBA Sita en het gemeentebestuur geopteerd om te verhuizen en dat heeft alles te maken met de hoge kosten die door het Agentschap Natuur en Bos aan de organisatoren worden aangerekend om de cross te mogen organiseren in park ’t Paelsteenveld. De Brico Cross Bredene staat dit jaar op vrijdag 29 december op het programma.

Voeg een reactie toe

Please copy the string f8HyGa to the field below: