zondag, 22 oktober 2017

Nieuwe politieke gemeentelijke partij is geboren.

Geplaatst door cattoir op maart - 25 - 2015

Onafhankelijk gemeenteraadslid Dirk Cattoir zal de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 opkomen met een eigen politieke gemeentelijke partij. Dirk Cattoir was al geruime tijd bezig met de oprichting en het schrijven van de doelstellingen. Maandag 9 maart 2015 heeft Dirk Cattoir samen Steven Laplasse en Gino Moeyaert, beiden waren lid van LDD maar zijn nu net als Dirk Cattoir geen lid meer van een nationale politieke partij, de laatste hand gelegd aan deze nieuwe politieke gemeentelijke partij. Lees de rest van dit bericht »

Tijdens de gemeenteraad van maandag 23 maart 2015 moet er gestemd worden over “Een overeenkomst van voorwaarden voor de hengelactiviteiten op de vijver Grasduinen”. De vijver in recreatiedomein Grasduinen werd vorig jaar met  belastingsgeld voorbereid om te worden gebruikt als visvijver. Lees de rest van dit bericht »

Het worden leuke, kleurrijke verkiezingen, met toffe kandidaten.

Geplaatst door cattoir op mei - 18 - 2014

De kandidaten zijn aan het aftellen, aftellen naar de verkiezingsdag. De promotie draait op volle toeren. Een interviewtje hier een interviewtje daar.  Promotie maken op de sociale media. Bloggen.  De juiste outfit zoeken. De aftrap geven van belangrijke en minder belangrijke voetbalwedstrijden. Een fotootje hier en fotootje daar, het hoort er allemaal bij. Zich voorstellen, toespraken voorbereiden, creatief zijn, niets is te veel voor de kandidaten. Lees de rest van dit bericht »