zondag, 17 december 2017

Archief voor december, 2017

PlucheBoys de boot in met forfaitscore.

Geplaatst door cattoir op december - 17 - 2017

Zondag 17 december 2017 werd in Moeder Lambik de voorlaatste voorronde gespeeld van de vijfkamp, een wedstrijd tussen de PlucheBoys en de Toogplakkers. De winnaar van deze wedstrijd speelt op Zondag 11 februari 2018 de kwartfinale tegen de Klinkers. De PlucheBoys waren aanwezig met : Eric, Luc, Patrick, Steve en Franky. De Toogplakkers hadden volgende spelers naar Moeder Lambik afgevaardigd : Pascal, Spor, Kurt, Torre, Bjorn. Lees de rest van dit bericht »

Zeeveroare, echt maritiem amber bier

Geplaatst door cattoir op december - 16 - 2017

De Belgische biercultuur binnenkort UENSCO Werelderfgoed. Ons land beschikt over de grootste keuze van authentieke, lokale en typische bieren. Rotary Club Oostende Maritiem heeft één van de artisanale streekbieren gereserveerd. De Rotary Club heeft dit uniek Amber bier waarvan Rotary de exclusiviteit heeft en boven de doopvont heeft gehouden als “ZEEVEORAE”. Lees de rest van dit bericht »

Kerstmarkt in de Duinenstraat

Geplaatst door cattoir op december - 16 - 2017

Tijdens het weekend van zaterdag 16 december 2017 en zondag 17 december 2017 kon men in de Bredense Duinenstraat genieten van een gezellige kerstmarkt. Deze kerstmarkt was een connectie tot de ijspiste en de Almhut, deze connectie werd gelegd door een rode loper tussen de piste en de Duinenstraat. De handelaars van de Duinenstraat hadden gezorgd voor de nodige dank en eetstandjes. Kerstcadeautjes konden uiteraard gekocht worden bij al de lokale handelaars. Lees de rest van dit bericht »