maandag, 20 november 2017

Archief voor november, 2017

Warmste Kerstetalage.

Geplaatst door cattoir op november - 19 - 2017

Net als vorig jaar gaat Bredene tijdens de eindejaarsperiode opnieuw op zoek naar de “Warmste Kerstetalage”. Ondernemers worden met deze actie aangemoedigd om hun etalage minstens tussen 11 december 2017 en 31 december 2017 in te kleden rond het thema eindejaar en zo gezelligheid in het straatbeeld te creëren. Lees de rest van dit bericht »

Stormvogels spelen de kwartfinale

Geplaatst door cattoir op november - 19 - 2017

Zondag 19 november werd de vijfde wedstrijd gespeeld van de vijfkamp, een wedstrijd tussen Jacali en de Stormvogels. Jacali was naar Moeder Lambik gekomen met Francky, Jaak, Dirk, Freddy en Robert. De Stormvogels werden vertegenwoordigd door Norbert, Nick, Rudy, Timo en Andy. Lees de rest van dit bericht »

Werken aan de rotonde Blauwe Sluis

Geplaatst door cattoir op november - 16 - 2017

Maandag 20 november 2017 start de firma Verhelst in opdracht van het gemeentebestuur met de herstellingswerken aan de rotonde in de Sluizenstraat ter hoogte van de Blauwe Sluis. Naar aanleiding van eerdere werken maar vooral door het intensief gebruik van deze invalsweg waaronder heel wat zwaar vervoer zijn de kasseien ter hoogte van deze nieuw aangelegde rotonde verschoven. Lees de rest van dit bericht »