zondag, 17 december 2017

Archief voor september, 2017

Vlaanderen feest op 11 juli

Geplaatst door cattoir op september - 29 - 2017

Tijdens de gemeenteraad van 18 september 2017 vroeg Vlaams Belang lijstrekker Jordy Jacobs waarom in Bredene Vlaanderen feest op 7 juli doorging en niet op 11 juli. Het is fijn vaststellen dat de gemeente iets wil organiseren tijdens het feest van de Vlaamse gemeenschap maar toch wil ik een kanttekening maken zei Jordy Jacobs. Lees de rest van dit bericht »

Wat is het fijn om populist te zijn.

Geplaatst door cattoir op september - 29 - 2017

Tijdens de gemeenteraad van 18 september 2017 kaartte onafhankelijk gemeenteraadslid Dirk Cattoir (Neutraal) de overlasten aan die de verschillende festivals (zoals Afro C, Ibiza Beach en een extreemlinks feestje)veroorzaken. Dirk Cattoir deed dit op vraag van verschillende bewoners en lokale handelaars uit de Kapelstraat, Koningin Astridlaan en de Maria Duyne wijk. Lees de rest van dit bericht »

Upgrade WLAM

Geplaatst door cattoir op september - 29 - 2017

De firma Cevi nv uit Gent zal binnenkort de WLAN-installatie van gemeente en OCMW upgraden. De WLAN-installatie wordt gebruikt om in diverse gebouwen en buitenlocaties wifi aan te bieden voor zowel publiek als administratie. Lees de rest van dit bericht »