zondag, 22 oktober 2017

Archief voor augustus, 2017

Nationale dag van de kinderbegeleider in de gezinsopvang

Geplaatst door cattoir op augustus - 30 - 2017

Op donderdag 12 oktober 2017, de nationale dag van de kinderbegeleider in de gezinsopvang, wil het gemeentebestuur kinderbegeleiders in de gezinsopvang in de bloemetjes zetten met een etentje voor hen en hun partner in Bistreau. De dag biedt ook de gelegenheid om de wervingscampagne voor kinderbegeleiders sterker in de kijker te zetten, dit aan de hand van een promotiecampagne. Lees de rest van dit bericht »

Goedkeuring statuten Perspectief als nieuwe organisator wijkwerken

Geplaatst door cattoir op augustus - 30 - 2017

Het college heeft zich in de zitting van 03 juli 2017 principieel akkoord verklaard met de aanduiding van Perspectief (het vroegere CollaboRegiO) als organisator van wijk-werken in de regio Oostende. Het Vlaamse decreet rond wijk-werken voorziet de organisatie van werkervaringstrajecten van maximum één jaar die generieke ervaringen en competenties aanleren bij mensen die minder makkelijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Lees de rest van dit bericht »

Scholenveldloop

Geplaatst door cattoir op augustus - 30 - 2017

Het gemeentebestuur organiseert op woensdag 27 september 2017, tijdens de Vlaamse veldloopweek, een veldloop voor scholen. Deze gaat door in het gemeentelijk sportcentrum en start om 9u30. Inschrijving verloopt via de scholen. Elke deelnemer ontvangt na afloop een medaille. Daarnaast geeft de stichting Vlaamse schoolsport elke deelnemer een appel, diploma, kortingsbon en een gadget. Het gemeentebestuur staat in voor het vervoer per bus. Lees de rest van dit bericht »