zondag, 17 december 2017

Archief voor juni, 2017

De Sas Slijkensbrug die Bredene tussen de Prinses Elisabethlaan en de Prins Albertlaan met Oostende verbindt, wordt volledig gerenoveerd. De werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid. Lees de rest van dit bericht »

Inbraken met de helft gedaald in 2016

Geplaatst door cattoir op juni - 29 - 2017

Berichtgeving: Lokale Politiezone Bredene-De Haan.

Tijdens het voorbije jaar 2016 is de geregistreerde criminaliteit met 6,5 % gedaald in de politiezone Bredene/De Haan ten opzichte van het jaar voordien. Nationaal is dat gemiddeld 5,1 %. Lees de rest van dit bericht »

BOB tot de laatste tournée

Geplaatst door cattoir op juni - 28 - 2017

Drukbezette terrasjes, smeulende barbecues, knusse festivals en grootse openluchtevenementen… Het zijn de onmisbare ingrediënten voor een op en top Belgische zomer. Wordt er getoost en gefeest in goed gezelschap? Dan is BOB uiteraard ook van de partij!De gloednieuwe BOB-campagne zal de hele zomer lang aanwezig zijn in de drie gewesten dankzij de samenwerking van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), Brussel Mobiliteit en het Agence wallonne pour la Sécurité routière (AWSR) met Assuralia, Lees de rest van dit bericht »