zondag, 17 december 2017

Archief voor januari, 2017

Werken aan de watertoren

Geplaatst door cattoir op januari - 30 - 2017

Op 31 januari 2017 aanstaande zijn werken gepland aan de watertoren in opdracht van het gemeentebestuur. Hierdoor zal, afhankelijk van de zijde van de werken gezien er in de Fritz Vinckelaan én Dorpsstraat wordt gewerkt, wat verkeershinder zijn in deze straten. De werken zullen een halve dag in beslag nemen en kaderen in het vervangen van een aantal leds. Lees de rest van dit bericht »

Nieuw systeem Tildepost is virus- en spamvrij

Geplaatst door cattoir op januari - 30 - 2017

Bredense ondernemer lanceert platform voor digitale post : De Bredense ondernemer Masud Eshaghzey lanceert een gloednieuw platform om digitale post te versturen en te ontvangen. “Met Tildepost wil ik komaf maken met de grote hoeveelheden spam en virussen in gewone e-mail”, vertelt Masud. Lees de rest van dit bericht »

Burgemeeester Steve Vandenberghe antwoord

Geplaatst door cattoir op januari - 29 - 2017

Naar aanleiding van het artikel van Ivy Beccu, verschenen op deze website (link artikel) heeft de Bredense burgemeester mevrouw Beccu een schriftelijk antwoord verzonden per mail. In bijlage kan je het antwoord van de burgemeester lezen als ook de reactie van Mevrouw Beccu op het antwoord : Lees de rest van dit bericht »