zondag, 22 oktober 2017

Archief voor september, 2016

Instappen bij de BKO: laat een dossier opmaken!

Geplaatst door cattoir op september - 30 - 2016

Instappertjes en kinderen die nog niet beschikken over een dossier in de BKO en vanaf het najaar 2016 wensen gebruik te maken van de buitenschoolse kinderopvang kunnen op volgende momenten zonder afspraak een dossier laten opmaken en kennis maken met de werking en medewerkers van de buitenschoolse opvang : Lees de rest van dit bericht »

Plan noordelijke ontsluitingsweg Grasduinen is klaar!

Geplaatst door cattoir op september - 30 - 2016

Nu het Hof van Beroep heeft beslist dat de gronden die eigendom zijn van het gemeentebestuur, gelegen tussen de K. Astridlaan en het recreatiepark “Grasduinen”,  tegen het voorjaar van 2018 moeten vrijgemaakt worden door de uitbaters van camping Costa, is Bredene gestart met de opmaak van de plannen voor de noordelijke verbindingsweg naar Grasduinen. Lees de rest van dit bericht »

Geurhinder wijk Sas – update

Geplaatst door cattoir op september - 30 - 2016

Sedert enkele dagen wordt op de wijk Sas geurhinder vastgesteld. Talrijke verontruste inwoners maakten reeds melding van een bittere geur. Deze geur wordt enkel tijdens de avonduren waargenomen. De dienst milieuhandhaving van de lokale politie Oostende heeft de voorbije dagen onderzoek gedaan naar de mogelijke bron van deze geurhinder. Lees de rest van dit bericht »