zondag, 17 december 2017

Archief voor maart, 2014

Gauw! van Flor Vandekerckhove

Geplaatst door cattoir op maart - 30 - 2014

Op 12 februari 2013 plaatste Flor op het internet een uitdaging. In de blog De Laatste Vuurtorenwachter (http://florsnieuweblog.blogspot.be/) uitte Flor het vaste voornemen om een autobiografisch boek te schrijven. De uitdaging bestond erin dat in één jaar tijd te doen. Lees de rest van dit bericht »

Veilig elektrisch fietsen (met workshop)

Geplaatst door cattoir op maart - 30 - 2014

Dit voorjaar staan er opnieuw twee gratis bij te wonen informatiesessie op de kalender, die specifiek gericht zijn op senioren. Na de infosessie “Tax on Web” op 8 mei 2014 is er een workshop “Veilig elektrisch fiesten”, op maandag 16 juni 2014 wordt om 14.00 uur. Deze sessie bestaat uit een voordracht in het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys, gevolgd door een praktische workshop op het evenementenplein voor het gebouw. Er kunnen maximum 30 deelnemers deelnemen aan deze informatiesessie met workshop. Lees de rest van dit bericht »

Tax on Web: hoe werkt het?

Geplaatst door cattoir op maart - 30 - 2014

Dit voorjaar staan er opnieuw twee gratis bij te wonen informatiesessie op de kalender, die specifiek gericht zijn op senioren. Een eerste vindt plaats op donderdag 8 mei 2014 wordt om 19.00 uur een voordracht gegevens over het gebruik van Tax on Web voor de aangifte van personenbelastingen. Deze voordracht vindt plaats in de polyvalente zaal van het Sociaal Huis. Lees de rest van dit bericht »