Over ons

HET WAAROM VAN DEZE SITE

Tot begin 2006 had Bredene een site gemaakt door en voor Bredenaars. De bredenaar.be was in Bredene een begrip geworden. De site werd veel bezocht en bewees het nut van dergelijke site. De geestelijke vader van deze site “Eddy Six” heeft beslist om er na vijf jaar en om familiale redenen een punt achter gezet. Langs deze weg bedankt Eddy voor je vijf jaar inzet.

Maar in één klap verloor Bredene een veel gebruikt communicatiemiddel. Er ontstond  een leegte.

Daarom heb ik (een trouwe lezer van de “bredenaar.be”) het initiatief genomen om de leegte terug op te vullen met een nieuwe site.

www.bredene-breed.be is geboren.

De naam zegt het al. Bredene-breed.be wil al de bewoners van Bredene bereiken. Bredene-breed.be zal voor een groot deel gemaakt worden door de Bredenaars zelf, ongeacht hun politieke overtuiging, hun geloof, hun kleur,…

En ja, bredene-breed.be werkt anders dan bredenaar.be maar het doel en de idee zijn dezelfde, Bredene informeren over wat er bij de bewoners leeft. Alles komt aan bod.

Het slagen kan enkel met de hulp van de Bredenaars en de verenigingen in de gemeente. Zeg bredene-breed wat er te doen is : geef je activiteiten door, verslagen van je activiteiten, foto’s, interessante links,…

Ook de verschillende politieke partijen van Bredene kunnen hun persberichten bezorgen. www.bredene-breed.be zal deze integraal opnemen. Het is niet omdat www.bredene-breed.be een politiek persbericht publiceert, dat www.bredene-breed.be achter deze tekst staat m.a.w. www.bredene-breed.be kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor de publicatie van een politieke boodschap, welke kleur deze boodschap ook heeft.

Indien je niet handig bent in het maken van foto’s (digitaal) en het schrijven van artikels of verslagen geef dan gewoon een seintje (via contactformulier) en bredene-breed komt zelf naar je toe (Denk er wel aan dat ik niet overal tegelijk kan zijn maar dat ik zeker probeer om zoveel mogelijk aanwezig te zijn als het wordt gevraagd).

Ik gebruik als fototoestel :  Canon EOS 50D (15 megapixels) en  Canon EOS 7D (18 megapixels) met bijhorende lenzen. Als ik ter plaatse foto’s kom maken van de activiteiten kan de organisator deze foto’s ontvangen op cd.

Uiteraard is deze site er ook voor het gemeentebestuur die hun geplande activiteiten en eventuele beslissingen kan melden aan de bewoners via deze site. En bredene-breed zal ook verslag uitbrengen en foto’s maken over de gemeentelijke activiteiten.

Lees ook de spelregels voor het forum (reactie op artikels).

En nu even mijzelf voorstellen :

Mijn naam is Dirk Cattoir en ik ben op 14 juni 1961 geboren in Berchem (bij Antwerpen) en ben dus zoals dat in deze streek wordt gezegd een aangespoelde (maar ene met veel enthousiasme). Ik woon in de Klaprozenlaan nr. 3 in Bredene (wijk Maria Duyne). Ben gehuwd met Danielle Serrure en heb drie kinderen (Sarah °1986, Ellen °1988 en Michaël °1990) en een kleinzoon (Finn °2013) – Ik werk als ambtenaar bij de Vlaamse Overhied, dienst (verkeers)belasting, te Molenbeek. Hobby’s zijn voornamelijk (digitale) fotografie en wat met de computer bezig zijn.

Veel surfplezier op www.bredene-breed.be . Ik hoop dat deze site met de hulp van de Bredenaars een succes zal worden.

Bereikbaarheid bredene-breed :

gsm : 0475/63.54.69 ~ e-mail : dirk.cattoir@bredene-breed.be

Comments are closed.