Deze website gaat offline – Facebookpagina blijft bestaan….

Comments (0) actualiteit, featured

Beste lezers van deze website. Na bijna 15 jaar zal deze website weldra offline komen te staan. Ten gevolgen gezondsheidsproblemen zal de redacteur en fotograaf van de site stoppen. Er zijn belangrijker zaken zoals gezondheid en familie,…. Bovendien is het draagvlak van dergelijke website minder intens dan de huidige sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram,….. De Facebookpagina blijft wel bestaan en hier zullen dagelijks nieuwsberichten van Bredene en omgeving te lezen zijn. Ook de twitteraccount zal blijven bestaan.
Je kan nog steeds aankondigen verzenden die dan op de sociale media zullen worden geplaatst. Ook de mailaccounts van Bredene-Breed zullen verdwijnen. Gelieve de aankondigingen en berichten door te mailen naar het volgende adres : dirk.cattoir@telenet.be
Bredene-Breed stopt ook met sponsoren en steunen van Bredense verenigingen
Langs deze weg wil ik ook alle dagelijkse bezoekers bedanken voor hun interesse, hun reacties, hun aankondigen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string v4svCc to the field below: