Zandstraat onderbroken van 30 september 2019 tot 11 oktober 2019

Comments (0) actualiteit, featured

De Zandstraat was dit voorjaar reeds een tijd onderbroken. Op maandag 30 september 2019 starten er nieuwe rioleringswerken ter hoogte van camping ’t Massenhof. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van Aquafin en maken deel uit van de werken in de Maria Duynewijk (Derbylaan / Koerslaan / Ruiterlaan). De Zandstraat zal vanaf 30 september tot en met 11 oktober 2019 onderbroken zijn voor doorgaand verkeer. Plaatselijk wordt een omleiding voorzien. Het openbaar vervoer wordt omgeleid volgens plan in bijlage. Omdat de Kapelstraat onderbroken was werd gewacht om deze werken uit te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 8vnXXZ to the field below: