Weekend van de klant!

Comments (0) actualiteit

Doe mee aan Weekend van de klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

Wie inschrijft vóór 15 september 2019 via de website van Weekend van de klant, krijgt een promotiepakketje toegestuurd met een affiche, raamstrook, raamsticker, ballonnen en attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie(s) tijdens Weekend van de Klant.

Op diezelfde website kun je ook digitaal promo materiaal downloaden om je nieuwsbrief, Facebook, website of andere communicatiemiddelen op te vrolijken. Materiaal zoals beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop. Weekend van de Klant draait om funshoppen en beleving. Als handelaar is het niet alleen de ideale gelegenheid om jouw klanten extra in de watten te leggen, met een lekkere attentie of leuke actie, je kunt ook meezeilen op een grootschalige mediacampagne.

Weekend van de klant valt dit jaar op 5 en 6 oktober 2019. https://www.weekendvandeklant.be

Nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be of via economie@bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Nzqyui to the field below: