Vierde Bredense hobby-, vrije tijd- en cadeaubeurs

Comments (0) actualiteit, featured

Het Vermeylenfonds Bredene organiseert tijdens het weekend van 26 oktober 2019 en 27 oktober 2019 voor de vierde maal een hobby, vrij tijd en cadeaubeurs in het gemeenschapcentrum Hubert Beuselinck in Bredene SAS.

Een groot aantal exposanten waaronder houten miniaturen, kalligrafie, juwelen, kaarten, likeuren, kaarsen, schilderen, handtassen, bloemstukken, beren, thee, koffie, bier en streekproducten, boeken, pyrografie, demonstratie kantklossen in oude klederdracht en nog zo véél meer…………………. Ze willen u laten meegenieten van hun hobby’s en bieden hun waren te koop aan.

Dit jaar verschillende nieuwe standhouders !

Er is gelegenheid om de dorst te lessen en de honger te stillen in onze bar !

De beurs is open van 11.00 uur tot 18.30 uur en de inkom is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string aQXwCM to the field below: