Vermeylenfonds Bredene organiseert bezoek kerstmarkt in BONN

Comments (0) actualiteit, featured

De kerstmarkt van Bonn is gezellig en ook vrij groot. Er zijn ongeveer 170 kramen aanwezig. Hij wordt gehou-den in het oude stadscentrum van Bonn op vier pleinen . Bonn is de reserve hoofdstad van Duitsland en wordt ook wel de Beethovenstad genoemd. Bonn ligt in Noordrijn Westfalen en heeft ruim 300.000 inwoners. De kerstmarkt bevindt zich op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz, Friedensplatz en Remigiusplatz. Dit alles op wandelafstand.
Dit jaar pakt de stad Bonn uit met een origineel evenement,de “City Skyliner” op de Remigiusplatz. Deze toren heeft eerder al op de kerstmarkten van Londen, Parijs en Brussel gestaan. In een glazen cabine kunnen in to-taal 60 mensen een ritje maken tot op een hoogte van zo’n 70 meter. Boven aangekomen heb je een prachtig zicht over heel Bonn en natuurlijk over de prachtige kerstmarkt zelf. Een unieke ervaring ! Kortom terug een uit-stap om U tegen te zeggen. Dit jaar met 2 chauffeurs. Opgelet wacht niet te lang er zijn slechts 50 plaatsen be-schikbaar. Met de Kerstmarkt van Bonn ben je een sprookjesachtige ervaring rijker.

PRIJS:
39 euro p.p. voor leden van het Vermeylenfonds.
42 euro p.p. voor niet – leden.
30 euro voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Inschrijven via onderstaande inschrijvingsstrook en dit voor 18 november 2019.
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw storting. Verdere info verkrijgbaar op het nummer 059/330824 of op gsm : 0472-706813 & 0498-344881 of e-mail: vermeylenfondsbredene@telenet.be

Opstapplaats :
Gemeenschapscentrum Hubert Beuselinck Prinses Elisabethlaan 47 Bredene om 06.45 uur. Vertrek stipt om 07.00 uur (opstap Lac van Loppem omstreeks 07.20 uur). De thuiskomst is voorzien omstreeks 0.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Vn02Ej to the field below: