Veilig naar school met Breendje

Comments (0) actualiteit

Bij de start van het nieuwe schooljaar verschijnt Breendje opnieuw prominent in het Bredense straatbeeld. De verkeersmascotte roept ouders op om op te letten voor schoolgaande kinderen in het verkeer. Daarnaast waarschuwt Breendje de kinderen dat de straat geen speelplaats is.

Breendje is een vaste waarde in het straatbeeld bij het begin van het schooljaar. Maar dit jaar is er naast de borden in het straatbeeld ook een campagne op sociale media. In 2 korte filmpjes komt Breendje tot leven en geeft hij nuttige tips aan zowel ouders als schoolgaande kinderen. De ‘Actie veilig schoolbegin’ richt zich dit jaar zowel naar de ouders als naar de schoolgaande kinderen. De ouders worden gevraagd om rekening te houden met de schoolgaande kinderen in het verkeer. De schoolgaande kinderen zélf krijgen de boodschap dat het verkeer geen speelplaats is. We willen dat zowel de ouders als de kinderen zich houden aan de verkeersregels. Veiligheid boven alles dus.

Bekijk hieronde de twee leuke filmpjes van Breendje naar aanleiding van de start van het nieuwe schooljaar (Via Facebook)

https://www.facebook.com/GemeentebestuurBredene/videos/377134496239539/UzpfSTE1MDk5MTQzNDY6Vks6MTAxNTc1MDk1MjkzODM1OTk/

https://www.facebook.com/GemeentebestuurBredene/videos/375282029792511/UzpfSTE1MDk5MTQzNDY6Vks6MTAxNTc1MTEzMDAzNzg1OTk/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string FeUGUs to the field below: