Sportkamp in herfstvakantie

Comments (0) actualiteit

In samenwerking met Captain Sport organiseert het gemeentebestuur tijdens het komende herfstverlof een sportkamp met als thema ‘Verborgen helden’. Ben jij tussen 5 en 13 jaar, zit je niet graag stil en ben je verzot op sporten? Dan is dit zeker en vast iets voor jou! Het sportkamp vindt plaats van maandag 28 tot en met donderdag 31 oktober 2019 in het gemeentelijk sportcentrum ‘Ter Polder’, elke dag van 8 tot 17 uur. Inschrijven kan aan de kassa van het gemeentelijke zwembad en kost voor de volle dagen = 32 EUR en voor de halve dagen = 16 EUR per kind (vooraf inschrijven is verplicht/maximum 120 deelnemers).

Info : Sportdienst
Tel.: 059/32.25.77 of via sportdienst@bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string drDvcN to the field below: