Kerlinga sluit petanqueseizoen af.

Comments (0) actualiteit

zaterdag 7 september 2019 sloot de Bredene petanqueclub het seizoen definitief af met de sluitingswedstrijd. Een wedstrijd over drie ronden. De eerste ballen werden om 14.00 uur geworden en rond 19.00 uur werd de uitslag bekend gemaakt. De wedstrijd had dikwijls af te rekenen met de grille van het weer. De wedstrijd was een duo-wedstrijd en dit wil dus zeggen twee tegen twee.
Het winnende duo werd Robert en Lucien met 39 punten voor en 8 punten tegen. Het tweede duo was Jean-Louis en Pascal met 39 punten voor en 13 punten tegen. Het podium werd vervolledigd met Danny en Jordi met 39 punten voor en 15 punten tegen.
De bekers werden geschonken door frituur Buddy’s.
Iedere speler ontving een naturaprijs. 68 spelers namen deel aan deze sluitingswedstrijd.

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string wjcvY0 to the field below: