The Flashbacks zetten “Les Colombiers” in rock and roll modus

Comments (0) actualiteit

Donderdag 8 augustus 2019 was het Rock and Roll time in de tuin van Les Colombiers voor de derde zomeravond van dit seizoen. The Flashbacks, een covergroep uit de regio van Oostende, bracht een avond covers van bekende rock and roll nummers. De 4-kopiggegroep bracht de sfeer in de tuin. De vele aanwezigen genoten alvast van de gebrachte muziek. Ook nu weer waren aanwezige die muziek luisteren combineerde met tafelgrillen.
Donderdag 22 augustus 2019 komt Lisa Mojo met Jazz en Blues.

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Lp1kv1 to the field below: