Laatste zomeravond in Les Colombiers.

Comments (1) actualiteit

Donderdag 29 augustus 2019 vond in de mooie tuin van Les Colombiers de laatste zomeravond Na 13 jaar valt het doek over dit initiatief. In 2006 organiseerde Monica Van Brussel in samenwerking met Katia Van Cauwenberghe voor het eerste deze zomeravonden. De eerste drie jaar iedere donderdag van de zomervakantie en dan om de veertiendagen, gecombineerd met het heerlijke tafelgrillen. Tal van zangers, zangeressen en groepjes met verschillende muziekstijlen lokte steeds veel volk naar de tuin van Les Colombiers.
Dries, One Man Bleus had de eer om dit mooie muzikale initiatief af te sluiten.
Het waren 67 gezellige avonden voor de bewoners, de sympathisanten, de buren,…. Monica en Katia bedankt dat je dit 13 jaar heb georganiseerd.
Samen met deze laatste muziekavond was het ook de laatste dag van Monica in Les Colombiers. Na vele vele jaren werken met personen met een beperking in begeleid wonen zet ook Monica een punt achter wat nog steeds haar levenswerk is. Begonnen in Knokke, dan naar Heist om af te sluiten in Bredene. Het waren niet altijd gemakkelijke momenten met dikwijls tegenwerking van gemeentediensten en andere maar steeds opnieuw werd de moed gevonden om het tot een succes te maken. Monica langs deze weg van alle vrijwilligers, vrienden, sympathisanten duizendmaal bedankt om met jou te mogen samenwerken in dit mooie project. Het is nu aan andere om het verder te zetten en hopelijk met even veel liefde en succes….

Fotoreportage van de laatste muziekavond vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor de link naar deze reportage.

One Response to Laatste zomeravond in Les Colombiers.

  1. monica schreef:

    Dank aan Bredene breed voor de mooie reportages door alle jaren heen een mooier afsluiter kon het niet zijn te samen met mijn trouwe vrijwilligers en vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string TioBPN to the field below: