Eerste Bredene Festivalt succesvol.

Comments (0) actualiteit

Tekst en foto’s van Mark en Lisa-Maria Schepens

Super ambiance met het repertoire van Les Truttes. Ze namen eveneens tijd voor hun fans na hun optreden. Daartegen presteerde ABBA Gold ondermaats( hun optreden is begonnen met 1u15 vertraging. Oorzaak: Vertraging met hun boot). Jammer genoeg werd het publiek maar laat op de hoogte gebracht van de vertraging voor hun optreden. De presentatrice en de Schepen brachten het publiek op de hoogte dat ze binnen een halfuur gingen beginnen. Na een halfuur nog steeds niets en het publiek werd stilaan ongeduldig ( we werden niet meer op de hoogte gebracht van verdere vertraging).

De rolstoelgebruikers konden eveneens dankzij een apart podium meegenieten van de optredens. Goede initiatief met begeleiders. ( tip voor volgend jaar: Podium kon iets groter).

Eveneens werd het pleintje voor M.E.C. omgetoverd tot een fietsenparking. Super tof. Mooie speelweide voor de kinderen, waar ook gedacht werd aan een plaats voor het verversen van de allerkleinsten. ( tip volgend jaar: toiletten plaatsen). Verder eerste een aangename sfeer. Ik heb veel groot en klein gezien met blije gezichten.

Meer foto’s en video’s van verschillende bronnen op de facebookpagina van Bredene-Breed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string vMIXcZ to the field below: