Aicha Verheye, finalist Fashion 2020

Comments (0) actualiteit

De jongste finaliste die deelneemt aan Miss Fashion 2020 is Aicha Verheye, ze woont ook aan de kust. Dit weekend moet ze een Pearl Party organiseren die doorgaat in een zaaltje van Jokebat in Bredene, ze heeft ook een aantal sponsors van Bredene : ‘t Ambachtalinetje, bij plop, Pizza Nona Kadrija en Grain De Sable.

Ze doet mee in de hoop op een succesvolle carrière in de modewereld, ze is vorig schooljaar voor een jaar op zeilreis gegaan en ze heeft zelfstudie moeten doen, volgend schooljaar start ze in het Atheneum van Oostende als studente voor Humane Wetenschappen.

Miss Fashion bestaat al van 2008 en Aicha Verheye gaat voor het kroontje voor 2020.
Dit weekend zal ze ook te vinden zijn op Bredene

De finale is 31 augustus dus jullie kunnen nog eens massaal stemmen op haar door een simpel sms’je te sturen naar 6045 met de beschrijving “ MF (spatie) 20”.

1 sms= €1 maar een plek dichter naar de top 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string yphrFt to the field below: