Portatief, op eerste zomeravond

Comments (2) actualiteit

Donderdagavond 11 juli 2019 was er in de tuin van Les Colombiers de eerste zomeravond van het seizoen. Portatief mocht dit seizoen openen.
Het werd een fantastische geslaagde avond met super goede muziek. Ook het talrijk opgekomen publiek genoot ervan. Het belangrijkste ook. Ook de vrijwilligers/medewerkers hielpen mee om de sfeer er in te brengen en te houden. Dank u wel aan iedereen en zeker de steun dat we krijgen van iedereen en te geloven in ons allemaal.
Uiteraard hadden verschillende personen reserveer voor een heerlijke tafelgrill, gezellig met vrienden en familie genieten van de muziek bij een heerlijke bbq.
Volgende Zomeravond vindt plaats op donderdag 25 juli 2019 met het optreden van Ricky Woody & The Lexy Ladies.

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze foto’s reeks 1, klik hier voor de foto’s reeks twee (Lisa-Maria Schepens). In het fotoalbum van Lisa-Maria vind je ook enkele video-opnames van het optreden.

2 Responses to Portatief, op eerste zomeravond

  1. monica schreef:

    Bedankt Lisa_Marie en Dirk voor de vele jaren dat je Colombiers volgt, dit jaar gaan we alles op alles geven om in schoonheid te eindigen en dat we kunnen terugblikken op de elf mooie muziekavonden in Les Colombiers

  2. monica schreef:

    Bedankt Lisa marie en Dirk voor de vele jaren dat je Colombiers volgt,dit jaar gaan we alles op alles geven om in schoonheid te eindigen en dat we kunnen terugblikken op de elf mooie muziekavonden in Les Colombiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string FM02W1 to the field below: