Open kampioenschap bij de Bredense schutters.

Comments (1) actualiteit

Zaterdag 6 juli 2019 vond bij de Bredene schuttersvereniging het 12de Open Kampioenschap plaats voor de liggende wip. 26 schutters namen deel aan dit kampioenschap en dit in verschillende categorieën.
Het weer zat alvast goed mee voor een dagje schieten op wipvogels.
Bij de miniemen won Lotte De Vuyst met 5 gescoorde punten. Inhet algemeen klassement eindige deze jonge miniem op de 2ste plaats.Het podium van de cadetten zag er als het volgt uit : op één met 8 punten en 15de in het algemeen klassement was Jelle Van Loocke, tweede werd met 6 puntenweed Dylan Petit, hij werd 19de in het algemeen klassement en tenslottemet 4 punten werd Tyeisha Thiry derde bij de cadetten en 24ste in het algemeen klassement.
Bij de dames werd Marleen De Groote met 16 punten nummer één, zij werd 2de in het algemeen klassement. Eline Mestdagh werd met 12 punten de tweede dame en zij werd 6de in het algemeen klassement. Myriam Wouters vervolledigde het podium bij de dames met 5 punten en werd 20ste in het algemeen klassement. Tot slot was er ook Annick Flandre met 5 punten en een 22ste plaats in het algemeen klassement.
Bij de heren was het Bart Busschaert die eerste werd met 19 punten en ook het algemeen klassement aanvoerde. Tweede heer werd Tony Calleeuw met 14 punten en 3 in het algemeen klassement. Peter De rocker werd 3de met 13 punten en eindigde 4de in het algemeen klassement. Verder bij de heren : Koen Busschaert met 13 en 5de in A.K., Wim Buyle met12 punten en 7de in A.K., Jonathan Vandenbogaerde met 11 punten en 8ste in het A.K., Christophe Thiry met 11 punten en 9de in het A.K., Leroy Yhity met 11 punten en 10de in het A.K., Johan De Vuyst met 9 punten en 12de in het A.K., Filip Mortier mer 8 punten en 17de in het algemeen klassement en tot slot Kris Petit met 7 punten en 18de in het A.K.
De laatste categorie waren de heren veteranen met op de eerste plaats Lucien De Maesschalck met 9 punten en een 11de plaats in het algemeen klassement, André Vanmaele werd tweede met 8 punten en een 13de plaats in het A.K., Eric Ghijselinck werd derde met 8 punten en werd 14de in het A.K.; Werner Lievens met 8 punten en een 16de plaats in het A.K., Dirk Claeys met 5 punten en een 21ste plaats in het A.K., edwin Buyle met 4 punten en een 25 plaats in het A.K. De rode lantaarn ging naar Erwin Janssens met 3 punten en een 26ste plaats in het A.K.

De bekers voor dit tornooi werden geschonken door Bredene-Breed.

Op de facebookpagina van Bredene-Breed vind je meer foto’s, klik hier voor deze foto’s.

One Response to Open kampioenschap bij de Bredense schutters.

 1. Anita Poppe schreef:

  Beste Dirk,

  Gerard en ikzelf houden er aan U van harte te danken voor Uw sponsoring.

  Opnieuw een geslaagde reportage.

  M.v.g.
  Namens de confraters van Handbooggilde St.Sebastiaan Bredene vzw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string GTPSfg to the field below: