Horseball happening in Bredene

Comments (0) actualiteit

Afgelopen weekend organiseerde Stal Greet Minne in Bredene een Horseball happening. Deze happening werd georganiseerd ten voordele van het Europees kampioenschap horseball in Ponte de Lima, Portugal. Vijf jonge ruiters van deze stal zijn geselecteerd om deel te nemen aan het kampioenschap bij de U16 België.
Uitbaatster Greet Minne heeft samen met het voltalige horseballteam een weekend uitgewerkt om de kosten naar Portugal te drukken. Het weekend omvatte naast wedstrijden ook initiatie horseball en ponyritjes.

De huidige horseballcoach van Stal Greet Minne Valerie Antheunis uit Dendermonde (Europees en Belgisch kampioene), was ook aanwezig op deze happening samen met haar team Equivalant en zorgde voor de nodige concurrentie. ‘Little Equivalant’ (haar shetlanderteam) zorgde dan weer voor spannende wedstrijden bij de jonge ruiters, tegen het ponyteam ‘Greeat Knights’ van Bredene. Uit Waver was het Horseballteam Horse2Me te gast.

Het Europees kampioenschap gaat door tussen 12 augustus 2019 en 17 augustus 2019. De U16 zet alles op alles en hoopt alvast een mooi resultaat voor België neer te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string OZpZMG to the field below: