Dunegatfeesten op zaterdag 13 juli 2019 & zondag 14 juli 2019

Comments (0) actualiteit, featured

Op zaterdag 13 juli 2019 en zondag 14 juli zijn er de Dunegatfeesten. De lokale handelaars staan in voor de braderie gedurende de twee dagen. Op zaterdag valt er heel wat te beleven: er zijn zo’n 20 straatacts, waarvan 4 op een vaste locatie. Groot en klein zullen hun ogen niet kunnen geloven. Hiermee wil het gemeentebestuur terug een heus straattheaterfestival organiseren. Arté4 komt ook terug met hun Place du Tertre én er is een oldtimertreffen. Op zondag ontvangen we Lotto’s Muziekshow op het Duinenplein en kunnen de jongsten zich op de ravotdag uitleven op de vele springkastelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string UjceUH to the field below: