Zomeravonden in Les Colombiers

Comments (0) actualiteit

Zoals alle vele vele jaren zijn er ook deze zomer weer toffe en gezellige zomeravonden in de tuin van Les Colombiers de inkom tot deze zomeravonden met optredens is gratis. de avonden beginnen om 19.30 uur. Je kan het met je vrienden nog gezelliger maken door aan te schuiven aan de tafel en te tafelgrillen. Kostprijs vaan een avondje tafelgrillen is 20,00 euro per persoon en dit voor vlees- en groenten.

De eerste avond vindt plaats op donderdag 11 juli 2019 met Portatief. Donderdag 25 juli 2019 brengen Ricky Woody en The Lexy Ladies de tuin in beroering. Donderdag 8 augustus 2019 is het de beurt aan de covergroep The Flashbacks. Donderdag 22 augustus 2019 is er het optreden van Lizza’s Mojo met jazz en blues. Het seizoen wordt op 29 augustus 2019 afgesloten met Drie one man blues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ppmMGE to the field below: