Proefproject rookvrij strand

Comments (0) actualiteit

Ter hoogte van strandpost 4 is, als proefproject, een rookvrije zone ingericht. De aanduiding van deze zone gebeurt met borden, die sensibiliserend oproepen om de rookvrije zone te respecteren.
Het proefproject met een stuk rookvrij strand kadert in het actieplan “Bredene plasticvrij/-arm”. Het rookvrij strand moet bezoekers immers ook bewustmaken van de impact van het achterlaten van zwerfvuil. Het project kadert ook in het kustburgemeestersoverleg waarbij naast Bredene ook Oostende, De Panne en Zeebrugge willen experimenteren met rookvrije zones om het zwerfvuil van sigarettenpeuken tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string M430U1 to the field below: