Nieuw reglement socio-culturele verenigingen

Comments (0) actualiteit

De gemeenteraad zal in juni een nieuw reglement betreffende erkenning en subsidiëring van socio-culturele verenigingen vaststellen. Het nieuwe reglement komt er op voorstel van de cultuurraad. De documenten voor de subsidie-aanvraag werden vereenvoudigd en aangepast. Op deze manier is het voor de verenigingen duidelijker en kan de cultuurdienst ook efficiënter werken bij het verwerken van de dossiers. De aanvraag bestaat voortaan uit een overzichtsformulier (wat nieuw is en digitaal zal ingevuld kunnen worden) en een aanvraagformulier. Bij het aanvraagformulier werd ook een wijziging doorgevoerd in de puntentelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 6XrwRW to the field below: