LED verlichting op diverse locaties

Comments (0) actualiteit

Netbeheerder Fluvius zal op de site van Woonzorgcentrum Jacky Maes de bestaande verlichting vervangen door nieuwe LED-verlichting. Ook in de Koning Astridlaan worden de oude armaturen vervangen door LED-toestellen. Daarnaast wordt ook het openbaar verlichtingsnet uitgebreid op Grasduinen. De kostprijs van de werken is geraamd op 113.585 EURO. Op termijn echter betekent de omschakeling naar LED-verlichting een fikse besparing op de electriciteitsfactuur van de gemeente. De omschakeling naar LED-verlichting kadert ook in de wens van het gemeentebestuur om rationeel, duurzaam en milieuvriendelijk met energie om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string luc88S to the field below: