Het beheersorgaan bibliotheek neemt een nieuwe start

Comments (0) actualiteit

Begin juni 2019 kwamen de nieuwe leden van het beheersorgaan bibliotheek voor het eerst samen. Zij zullen de komende zes jaar advies geven over het beheer van de Bredense bibliotheek De Leestuin. Sandy Dobbelaere werd herverkozen tot voorzitter terwijl schepen Kristof Vermeire binnen het college bevoegd is voor de bibliotheek. Isabelle Vande Walle neemt het ondervoorzitterschap op zich. Op de foto zie je van links naar rechts Ludwig Van Boven, Jeannot Van Hille, Linda Depuijdt, Micheline Cordier, Luc Decramer, Marijke Schillwaert, Ann Bryon, Nathalie Caestecker, schepen van bibliotheek Kristof Vermeire, Anja Degoe en Annemie De Leyn. Onderaan zitten Lieven Vanhoutte, voorzitter Sandy Dobbelaere en ondervoorzitter Isabelle Vande Walle. Françoise Praet, Rita Deley, Véronique Descheemaecker en Daisy Ryckx ontbreken op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 2qM3Dh to the field below: