Danny en Jordi beste duo op de petanquebaan.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 8 juni 2019 werd er bij de Bredene petanqueclub Kerlinga een Doublet gespeeld.30 doubletten (60 spelers) hadden zich voor deze wedstrijd ingeschreven. De wedstrijd werd gespeeld over drie ronden en afgesloten met een finale met de twee beste doubletten van de dag.De finale werd gespeeld door Danny en Jrodi tegen Karin en Marie-France. Danny en Jordi wonnen de finale met 13 tegen 7. De bekers van deze wedstrijd werden geschonken door Hypo12 en Bierhandel Van Opstaele. Naast de bekers ontvingen het winnende duo nog een biermand en de tweede nog een fles cava. Alle spelers kregen twee flessen wijn (Rode, Witte of Rose).

Danny en Jordi wonnen de drie voorronden met 39 punten voor en 4 punten tegen en het duo Karin en Marie-France wonnen de voorronden met 39 punten voor en 8 punten tegen.

Na de uitreiking van de bekers en de flessen was er een overheerlijke vol-au-vent met frietjes en werd er afgesloten met een gezellig samenzijn van de clubleden.

Een volledige fotoreportage van deze wedstrijd kan je vinden op de facbookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string KcVebt to the field below: