Zomerexpo: Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten

Comments (0) actualiteit

“Funny Pictures” is de Bredense zomerexpo gebaseerd op veertig grote schilderijen (2m10 x 1m50) rond grappige foto’s die we mogelijks op Instagram, Facebook of per e-mail wel al eens hebben gezien. Deze expo toont ze echter in het groot en zorgt voor een brede glimlach op onze kaken. Het ‘blij weerzien’ brengt de bezoekers in een opperbeste sfeer, wat moeten we meer hebben….? In tegenstelling tot enkele jaren terug, is deze expo nu niet enkel gebaseerd op dieren maar op alledaagse gebeurtenissen.

Special guest: Xavier Wttrwulghe

Special guest dit jaar is Xavier Wttrwulghe, een Belgische kunstenaar gepassioneerd door beelden én kleuren. Door zijn originele aanpak wordt hij beschouwd als een Belgische referentie op gebied van photoshop en 3D-gehalte. Ondertussen is hij een internationale geliefde én bijzonder succesvolle fotograaf geworden “Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten” met special guest: Xavier Wttrwulghe wordt beslist één van de meest geliefde en originele zomerexpo’s!

MEC Staf Versluys – van 16 juni 2019 tot 15 september 2019
Een tentoonstelling gerealiseerd door de makers van 3D World Magic & Fun

De toegang is bovendien gratis.

Meer weten? cultuur@bredene.be of 059/59 19 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 8lJRKs to the field below: