Zin in een leuke voorstelling dichtbij?

Comments (0) actualiteit

Voor de dierenliefhebbers komt Chris Dusauchoit op vrijdag 3 mei met een verhaal over de verbluffende oorsprong van de hond, hoe dat dier 36.000 jaar geleden langzaam gedomesticeerd raakte. Wat die oorsprong vandaag nog betekent voor de moderne hond en de moderne baas. Een verhaal over hoe slim ze wel zijn, en hoe ze onder ons vel kruipen. Het is een zoektocht naar de ware aard van de hond, kortom de hond zoals hij is. Een lezing voor mensen die een hond hebben, of eentje overwegen en zelfs voor wie geïnteresseerd is in onze relatie met (huis)dieren in het algemeen.

Info en tickets: www.stafversluyscentrum.be – 059/56.19.60 of aan de balie van het MEC Staf Versluys.


Foto : www.bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string I06LlW to the field below: