Zelfkleververkoop 14-daagse Rode Kruis-Vlaanderen Bredene

Comments (0) actualiteit

Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van de plaatselijke afdelingen.
Van 25 april 2019 tot en met 9 mei 2019 organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickeractie. Ook vrijwilligers van de afdeling Bredene zullen in deze periode post vatten aan kruispunten en grootwarenhuizen om stickers te verkopen aan de bevolking.

Rode Kruissticker voor de afdeling.
De OPBRENGST van de actie gaat zoals elk jaar naar de PLAATSELIJKE WERKING. Daar waar je de sticker koopt, komt het geld terecht. Afdeling Bredene verkoopt op volgende punten:
– Shopping center Bredene Brugsesteenweg,
– Shopping center Duinen Kapelstraat,
– Aldi en Colruyt Vloedstraat,
– Kruispunt De Bolle op de Prins Albertlaan,
– Kruispunt Opex op de Kustweg en de Voorhavenlaan,
– Kruispunt Vismijn op de H. Baelskaai en Kustweg,

De opbrengst van de verkoop komt in Bredene ten goede voor de aankoop van kledij voor nieuwe vrijwilligers, de voortdurende opleidingen en bijscholingen van vrijwilligers en leden van de afdelingsraad, de aankoop van een bestelwagen en het ombouwen ervan tot interventiewagen, dit ter vervanging van onze huidige wagen die totaal afgeschreven is. Wij hebben ondertussen ook
geïnvesteerd in nieuwe computergestuurde reanimatiepoppen.

Playmobil is het onderwerp van de sticker.
Het leuke eraan is dat een vijftal figuurtjes los van de sticker gemaakt worden om ergens op te kleven. Tevens is het hoofdfiguurtje, een vrijwilliger van Rode Kruis-Vlaanderen, als een echt uniek Playmobil- ventje te koop bij de afdeling Bredene op de eerstvolgende bloedafname van 8 of 19 juli of op de Dunegatfeesten van 13 en 14 juli.

Brede werking.
Onze Rode Kruisvrijwilligers zijn elke dag op diverse terreinen actief. Ze verlenen onder meer hulp en psychosociale bijstand bij rampen, organiseren eerstehulpposten op evenementen en sportwedstrijden, geven gratis Eerste Hulpopleidingen aan de bevolking en organiseren heel wat zorgactiviteiten voor hulpbehoevende en kwetsbare mensen in onze samenleving.
Onze vereniging telt over heel Vlaanderen ongeveer 13 000 vrijwilligers over 241 afdelingen die 7/7 en 24/24u klaar staan om te helpen.
Als een wereldwijde privéorganisatie kunnen wij dit alleen doen als de bevolking ons steunt via een gift of door de aankoop van een lidkaart of een sticker tijdens de jaarlijkse stickeractie.

Enkele tips.
– Leg vanaf 25 april 2019 5 euro klaar in je auto als je een klever wilt kopen, zo houden we niemand lang op.
– Geen tijd om te stoppen of je passeert geen verkoopplaatsen? Dan kan je de sticker nog altijd online bestellen op www.koopdesticker.be en hij wordt binnen de drie dagen thuis bezorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string HkKyMU to the field below: