Straat- en buurtfeesten: vraag voor 1 juni een toelage!

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan organisatoren van straat- of buurtfeesten waarbij één of meerdere straten besluiten een feest te organiseren. De maximale toelage bedraagt 250 EUR per jaar, de aanvraag dient vóór 1 juni 2019 te gebeuren.

Voor het eerst is er ook een handige ‘Wijkfeestengids’ die een overzicht biedt van de verschillende aspecten die komen kijken bij het organiseren van een wijkfeest. Haal jouw exemplaar in het gemeentehuis of het MEC Staf Versluys en organiseer hét buurtfeest waar men nog jaren over napraat.

Vraag je toelage aan via het digitaal loket of via een brief aan het College van Burgemeester en Schepenen, Centrumplein 1 – Bredene.

Nog meer weten?

Lees er alles over in de Wijkfeestengids of via www.bredene.be/wijkfeesten
infodienst@bredene.be
059/33.91.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string zI6GUw to the field below: