Start 2 Run

Comments (0) actualiteit

Ben je klaar voor een nieuwe stap? Wil je beginnen met lopen, maar weet je niet hoe? Trek dan samen met andere Bredenaars je loopschoenen aan en Start 2 Run!

De begeleiding is in handen van een team van ervaren coaches. Op elke training zijn minstens twee tot drie begeleiders aanwezig zodat elke deelnemer voldoende steun en aandacht krijgt om op eigen tempo de eindstreep te halen.

Het doel is 5 km lopen zonder stoppen, in slechts 10 weken. De nieuwe sessie Start 2 Run start op de eerste dinsdag na de paasvakantie. Op dinsdag en donderdag is er training om 18.30 uur, op zondagmorgen is er een derde, facultatieve training.

Meer info op www.bredenesport.be. Inschrijven kost 10 euro en kan via de sportdienst van de gemeente Bredene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ju2vPC to the field below: