Sportquiz en uitreiking van de Bredense sportprijzen.

Comments (0) actualiteit

De uitreiking van de sportprijzen wordt steeds gekoppeld aan een sportquiz. Tijdens deze quiz kunnen de deelnemende verenigingen geldprijzen winnen voor hun vereniging. Sportquiz: geldprijzen voor de verenigingen

In 4 ronden van telkens 10 vragen kon men in team deelnemen ten voordele van een Bredense vereniging. Tot en met plaats 7 waren een geldprijzen te winnen. Winnaar werden ‘De Waterratjes’ (250 EUR), de tweede plaats ging naar de Team Beaufort (125 EUR) en als derde eindigde Triatlon Team Bredene (100 EUR)

Bekijk hier de uitslag

Uiteraard was het uitkijken naar de uitreiking van de verschillende Bredense sportprijzen . De Platina Eend, de belangrijkste prijs voor een Bredense sporter, ging dit jaar naar zeilster Maité Carlier. Het was haar vader die de prijs in ontvangst nam. De winnares is momenteel aan het deelnemen aan een wedstrijd.

Schaal voor sporttoewijding 2018: Willy Vanhooren

Sportploeg in de kijker 2018: Turnkring Neptunus
Sportambassadeurs 2019: Norbert Hallemeesch en Vic Wyns
Belofte volle jongeren 2018: Lotte Verburgh (Skeeleren), Massimo Verleene (Skeeleren), Ranie Steen (Roeien), Ruth Vantomme (Schaken), Tjaro Spitaels (Voetbal), Brynn Quarin (Tennis), Jaan Peene (Boccia) en Bo Vanhecke (Acro).

Voor de volledigheid hiet alle genomineerden voor de Platina Eend 2018: Marion Decrop (Jiu Jitsu), Matthieu Bonne (Duurlopen/Triathlon), Steven Molecot (Duurlopen), Wilfried Nyssen (Paardensport), Maité Carlier (Zeilen), Luk Van Canneyt (Fietsen), Marlon Colpaert (Roeien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string vAHGSB to the field below: