Seniorennamiddag in MEC Staf Versluys

Comments (0) actualiteit

Op dinsdag 7 mei 2019 om 14.00 uur kunnen Bredense senioren opnieuw gratis genieten van een spetterende seniorennamiddag in het MEC Staf Versluys. Dit keer zorgen Sergio, Lisa Del Bo en Johan Veugelers voor de ambiance. Tijdens de pauze trakteert het gemeentebestuur de senioren traditiegetrouw op een stuk taart met koffie! Er is ook een gratis pendeldienst voorzien van 13.00 uur tot 14.15 uur vanaf de bushalte aan het gemeentehuis naar het MEC Staf Versluys.

Ticket & info
Gratis tickets vanaf maandag 15 april 2019
Aan de balie van het gemeentehuis & MEC Staf Versluys


Foto : Bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string W5N4Hf to the field below: