Paaseierenraap

Comments (0) actualiteit

Zoals elk jaar komen de paasklokken weer langs in Bredene. De jeugddienst organiseert ook dit jaar op Paaszondag 21 april 2019 een paasevenement met aperitief voor kinderen en hun ouders in het Vicognepark.

Breng de ‘Puzzel-je-paashaas paaseierenzoektocht’ tot een goed einde door in het park de juiste puzzelstukken te verzamelen en je puzzel te vervolledigen. Daar worden de Paashaas en zijn vriendjes zo vrolijk van dat ze al hun lekkere paaseitjes zullen uitdelen! De Paashaas voorziet overheerlijke chocolade voor alle kinderen!

Leef je uit in een gigantisch groot ballenbad met maar liefst 50.000 ballen! Of trek gekke bekken wanneer je op de foto gaat met de Paashaas! Daarnaast is er ook heel wat leuke randanimatie voorzien: volkspelen, grimestand, knutselstand, springkastelen,…

Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen de ouders iets drinken en gezellig bijpraten aan de bar. Het wordt zeker en vast weer een spetterend paasevenement! Hopelijk zijn de weergoden uit Paashaasland ons goed gezind en laten de paasklokken veel lekkere paaseitjes vallen!

Iedereen is welkom op dit gratis paasevent op zondag 21 april 2019 van 1.00 uur tot 13.00 uur in het Vicognepark.


Foto : Jeugddienst Bredene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ylDXy0 to the field below: