Laat je loodsen door Bredene via begeleide wandel- en fietstochten

Comments (0) actualiteit

De ervaren gidsen van Bredene zullen je ook in 2019 via wandel- en fietstochten loodsen langs de leukste plekjes van Bredene. Vanaf de Paasvakantie tot en met de Herfstvakantie is er iedere zondagvoormiddag wel een gidsbeurt. In de zomermaanden is ook een begeleide wandel- of fietstocht. De gidsen spreken nederlands maar er is een mogelijkheid om voor een groep een frans- of duitstalig gids te reserveren.

De meeste gidsbeurten zijn gratis.

Voor de Zeewier- en kruidenwandeling met proeverijen kost 15,00 euro. Dit onder de deskundige leiding van Seaweedchef Donald Deschagt (verplichte inschrijven via balie MEC Staf Versluys)
Kruidenwandeling met degustatie kost 8,00 euro (verplichte inschrijven via balie MEC Staf Versluys)
Geleid bezoek aan Turkeyenhof kost 2,00 euro (1,00 euro voor 6-12 jarige en gratis voor -6 jarige)

Er zijn tien vertrekplaatsen in Bredene : MEC Staf Versluys – Visserskapel – Tramhalte Renbaan – Sint-Rikierskerk – Surfclub “Inside Outside” – Dienstencentrum Hubert Beuselinck – Vuurtoren Oostende – Frans Praetbrug Groenendijk – Surfclub Twins Strandpost I – Duinenplein – Markt Astridbrug – Koninklijk Werk IBIS

Je vindt alle wandelingen en fietstochten in een mooi verzorgde brochure die je kan vinden in de dienst toerisme (MEC Staf Versluys). In deze brochure vind je ook de vertrekplaatsen en uren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string BcQNdK to the field below: